۶۰۰ هزار مترمربع از معابر ملایر آسفالت و لکهگیری میشود
به گزارش روابط عمومی شهرداری ملایر، مجید فرجی شهردار ملایر طی گفتگویی اعلام کرد: نهضت آسفالت معابر ملایر با قدرت ادامه دارد و در سال جاری حداقل ۶۰۰ هزار مترمربع از معابر سطح شهر آسفالت و بهسازی خواهد شد .
شهردار ملایر اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳۰۰ هزار مترمربع از سطح شهر به صورت یکپارچه با دستگاههای مکانیزه و اکیپهای دستی لکهگیری یا آسفالت شد اما امسال قصد داریم با اضافه کردن نیروها و اکیپهای دستی و مکانیزه، این میزان را حداقل به دو برابر افزایش دهیم.
مجید فرجی با اشاره به اینکه ظرفیت اسمی کارخانه آسفالت شهرداری ملایر تولید ۶۰ هزار تن آسفالت در طول سال است، گفت: سهمیه ی قیر اختصاص یافته به ملایر در سال جاری ۲۵۰۰ تن بود که ۲۰۰۰ تن آن تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه قصد داریم آسفالت و لکهگیری معابر را به صورت فراگیرتر نسبت به سنوات گذشته و در تمام سطح شهر انجام دهیم، افزود: در راستای افزایش کیفیت آسفالت و بهسازی معابر اقدامات لازم از جمله خرید مصالح خوب، احداث آزمایشگاه، آموزش نیروی انسانی در قالب کلاسهای آموزشی کاربردی و انتخاب پیمانکاری که صلاحیت و تجهیزات لازم را داشته باشد؛ انجام شده است.
شهردار ملایر همچنین خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت کارخانه آسفالت و تا زمانی که فصل کاری اجازه دهد، برای ارتقاء رفاه جامعه و جلب رضایت شهروندان خدمات آسفالت و لکه گیری بیوقفه انجام میشود.
فرجی ادامه داد: در این راستا، تیم سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری با ممیزی و ارزیابی معابر شهر، مناطقی که نیاز به ترمیم دارد را در ۵ سطح شناسایی و موارد لازم را احصا کرده است.
وی همچنین بیان کرد: برای بررسی و کنترل کیفیت آسفالت به طور مداوم در حال ساخت آزمایشگاهی مستقر در محل هستیم و یک سری تجهیزات آزمایشگاهی خریداری کردیم تا بتوانیم با کیفیتترین آسفالت را تهیه کنیم.
فرجی به اقدامات انجام گرفته مانند: محوطه سازی، بهسازی و به روز کردن قسمتهایی از کارخانه که نیاز به تعمیرات اساسی داشت، راه دسترسی و تعمیر تجهیزات برقی و مکانیکی کارخانه آسفالت اشاره کرد و گفت: گازرسانی به کارخانه ی آسفالت یکی از اقدامات زیرساختی مهمی بود که باید انجام میگرفت و در مرحله پایانی کار قرار دارد.
وی در ادامه با بیان اینکه، جدای از مباحث زیست محیطی برای تهیه ی سوخت کارخانه ی آسفالت مشکلات زیادی داشته و با محدودیت مواجه بودیم، افزود: عملیات لوله کشی گاز به کارخانه ی آسفالت اجرا شده و در مرحله تست قرار دارد، شبکه ی داخلی مجموعه نیز اجرا شده و در حال خریداری تجهیزاتی برای تغییر از سوخت مایع به گاز (مانند مشعل) هستیم تا به زودی گاز کارخانه وصل شود.
فرجی با اشاره به اینکه تمام تولیدات کارخانه آسفالت برای مصارف شهرداری استفاده میشود، افزود: برای بالا بردن سطح کیفیت با اینکه قصد فروش آسفالت را نداریم اما ارزیابی دفتر فنی استاندارد را انجام دادیم و با رفع ایراداتی که در این زمینه وجود داشت، حد نصاب لازم را گرفتیم.
شهردار ملایر بیان کرد: سال گذشته، برای ترمیم چالهها و نقاط اضطراری در فصل زمستان که کارخانه تعطیل است، یک دستگاه بازیافت آسفالت فلاسک (Asphalt Flask)خریداری کردیم که با توجه به پسماندهای آسفالت، مواد تکمیلی به آن افزوده و آسفالت بازیافت شده را در نقاطی که ضرورت داشت ترمیم کردیم.
وی گفت: برای بهتر شدن لکهگیریها با دستگاه ویتکن، آسفالت فرسوده را تراش میدهیم و نیز برای بالا بردن عمر آسفالت، درزهای موجود را با مواد پلیمری درزگیری میکنیم.
فرجی، با بیان اینکه زمان و نحوه ی حفاریهای شهریِ دستگاههای خدماترسان معضلی است که در سال های پیش وجود داشته و ادامه دارد گفت: توسعه ی شبکه های شهری مانند فاضلاب، کار زیرساختی است که باید انجام شود اما اعتبارات مربوطه زمانی تبه شهرداری تخصیص مییابد که فصل کاری آسفالت کاری تمام شده و علاوه بر آن آسفالت کاری با کیفیتی که در استاندارد تعریف شده انجام نمیشود، اما شهرداری این شرایط را تحمل میکند و برای اینکه شرکت آب و فاضلاب و سایر نهاد ها بتوانند شبکه ی خود را توسعه دهند، برخورد سختگیرانهای ندارد.