.

جزئیات خبر

جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری ملایر تشکیل شد

روابط عمومی
2377
1398/09/28
جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری ملایر تشکیل شد

در پی صدور ابلاغیه وزارت کشور در خصوص بررسی موارد ایمنی در سطح شهر و آموزش و اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش آسیبها و اتفاقات، جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری ملایر با حضور اعضا و میهمانان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری ملایر در این جلسه که با حضور مهندس وجدانی نوذر از ستاد مدیریت بحران استانداری همدان ، شهردار ملایر، رئیس اداره استاندارد ملایر، نماینده فرمانداری ملایر، نماینده سازمان نظام مهندسی ملایر، نماینده مدیریت توزیع شرکت برق ملایر، نماینده سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری ملایر، سرپرست آتش نشانی و خدمات ایمنی ملایر، نماینده بازار ملایر و تعدادی از مسؤولین شهرداری تشکیل گردید شهردار ملایر به عنوان رئیس جلسه ضمن تأکید بر حساسیت مراکز عمومی ملایر در مواقع بحران مثل بازار که بافت تاریخی دارد گفت: در هنگام ارائه پایان کار به مراکزی که تعاملات اجتماعی دارند و احتمال خطر در اینگونه مراکز از اماکن دیگربیشتر است (مثل تالارها و رستورانها) باید مورد ارزیابی و بازدید مجدد قرار گیرند.  

وجدانی نوذر از ستاد مدیریت بحران استانداری همدان نیز با اشاره به اهمیت رعایت موارد ایمنی گفت: درقانون جدید مدیریت بحران (که لازم الاجرا می باشد) نواقص قوانین قبلی رفع شده است.

وی ادامه داد: قانون جدید، دستگاه محور است به این معنا که وظایف هر دستگاهِ دولتی و خدماتی معین شده و هردستگاه موظف به اجرای وظایف خود است. اما شهرداریها باید طبق قوانین و دستور العمل قبلی ستاد مدیریت بحران شهرداریها عمل نمایند. ما نیز از هفته بعد تیمی را جهت ارزیابی مدیریت بحران شهرداری ملایر مشخص می کنیم.

وجدانی نوذر از برگزاری جلسه ی تاب آوری شهر ملایر در ماه آینده خبر داد و گفت: مدیریت بحران اماکن در 2 موضوع بررسی خواهد شد: 1- اماکن عمومی مانند پاساژها و استادیومها 2- حسینیه ها و مساجد.

در ادامه، فارسی نماینده فرمانداری ویژه شهرستان ملایر ضمن انتقاد از اجرای ضعیف دستورالعملها گفت:  تیمی جهت ارزیابی مشخص شود و تمام ادارات و دستگاهها گزارش بازدیدها و اخطارها را به شهرداری ارسال نمایند و رونوشت آنرا به فرمانداری و دادستانی بفرستند.

حسینی نماینده بازار هم در ادامه ی جلسه ضمن تقدیر و تشکر از شهرداری به دلیل جمع آوری سد معبر بازار گفت: باید مسؤولین جمع آوری سد معبر برای همه به صورت یکسان عمل کنند و در مواقع بحران نباید سد معبر وجود داشته باشد.

نماینده نظام مهندسی نیز در خصوص برق ساختمانها گفت: مهندسین ناظر به صورت مضاعف نظارت می کنند و در نهایت کلیه مراحل انشعابات برق و گاز ساختمان چک و بررسی می شود و به تأیید نهایی می رسد.

وی در خصوص مجوز گاز که به هر ملک تجاری تعلق نمی گیرد گفت: برخی از افراد ناآگاه، شغلی را ایجاد می کنند که مجوز گاز دارد ولی بعد تغییر شغل می دهند که بسیار خطرآفرین است و باید در این موارد بازرسی دوره ای انجام گیرد.

زینعلی نماینده مدیریت توزیع شرکت برق ملایر نیز از اعتبار 300 میلیون تومانی برای ایمن سازی برق بازار خبر داد و گفت: در خصوص بحران، امسال با هزینه ای به مبلغ یک میلیارد تومان اقدامات فراوانی انجام داده ایم.

در ادامه ی جلسه، خالقی رئیس اداره استاندارد ملایر گفت: مخازن دو جایگاه سوخت سی ان جی  (CNG)شهرداری ملایر تأیید شده و بررسی سایر جایگاهها در دست انجام است.

وی با بیان اینکه استاندار سازی هزینه زیادی در بر دارد گفت: یکی از مشکلات استاندارد سازی اماکن عمومی مثل پاساژها نبود متولی خاص است که مثلاً در بحث عدم استاندارد بودن آسانسور پاساژ، متولی خاصی وجود ندارد تا به او اخطار داده شود.

در پایان، پس از بحث و بررسیهای فراوان 8 مصوبه تصویب و مقرر شد روز پنجم دی ماه که روز ایمنی نام دارد برنامه های ارسال شده انجام گیرد.